Alkuviikko oli TV-tarjonnaltaan aika kuivaa. Toki TV-sarjat jatkoivat pyörimistään, mutta leffapuolelta eetteriin pääsi vain Mad Maxin ja Flatlinersin uusinnat sekä Green hornet.

Viikonlopullakaan sarjarintamalla mitään uutta ei ole luvassa, joten niistä ei sen enempää. Kalenterista nämäkin löytyvät. Sen sijaan varsin nastoja leffoja on kanaville sattunut.

Torstai

Tätä kirjoittaessa Neloselta tulee Indiana Jones ja viimeinen ristiretki. Sori jos missasit.

Perjantai

Seksitutkija ulkoavaruudesta Vitoselta. Nimi kertoo varmaan kaiken oleellisen.

Kauhuosastoa tarjoavat Kutonen ja Fox. Kutonen esittää Mathieu Kassovitzin Gothikan ja Fox Douglas Aarniokosken The Dayn. Enempi TV-ohjaajana tunnetu Aarnikosken halpis näyttää ainakin trailerin perusteella varsin katsottavalta.

Kolmonen esittää Philip K. Dickin tekstiin perustuvan ja John Woon ohjaaman Paychekin. Nelosella vetävät toisiaan turpaan Jean-Claude Van Damme ja Dolph Lungren, eli tarjolla on herkullista ysäritoimintascifiä elokuvassa The Universal Soldier. Oujea.

Lauantai

X-Men_2

Sub esittää X-Men 2:n, Fox uudelleenfiltamatisoinnin kauhuklassikosta Maissilapset sekä valitettavan kökön Alan Moore -adaptaation Herrasmiesliiga. Teema näyttää vähemmän spefistisen, mutta varsin svengaavalta vaikuttavan japanilaisen jännärin Tehtävänä murha.

Kohtalokkaaseen naiseen törmännyt palkkamurhaaja pakenee henkensä edestä hämmentävän omaperäisessä, unenomaisella logiikalla toimivassa rikosjännärissä.

Sunnuntai

Sunnuntaina meininki jatkuu vähintään yhtä tiukkana, sillä Sub tuuttaa jatkoa X-Menille, eli esitysvuorossa on X-Men: Viimeinen kohtaaminen, samaan aikaan Fox esittää allekirjoittaneen mielestä suotta parjatun Alien – ylösnousemuksen ja Nelonen ihanan aikamatkailuveikeilyn Looper. Sitä ei parane missata!

Joseph Gordon-Levitt (Inception, Yön ritarin paluu) on 2040-luvulle sijoittuvan tieteistoimintatrillerin pääosassa palkkatappajien eliittiin kuuluva Joe, jolle tulevaisuuden rikollisjärjestöt lähettävät ihmisiä eliminoitavaksi. Suoran toiminnan mies joutuu kiperän kysymyksen äärelle kohdatessaan tuoreimman kohteensa (Bruce Willis). Yllätyskäänteillä ladattuun tarinaan liittyy kiinteästi myös voimakastahtoinen Sara (Emily Blunt). Ohjaaja-käsikirjoittaja Rian Johnson kiinnitettiin Looperin menestyksen myötä tulevan Star Wars: Episodi VIII -elokuvan ohjaajaksi.

Kun nämä kolme elokuvaa on katsottu kanavaa vaihdellen, voi lepuutella aivojaan Gothikan uusinnan ja Minusta on moneksi -viihde-elokuvan parissa.