locusmagazine

Arvostettu tieteis- ja fantasiakirjallisuuteen keskittyvä Locus-lehti listaa helmikuun numerossaan vuoden 2014 aikana ilmestyneitä tutustumisen arvoisia kirjoja ja novelleja. Listalta löytyy yllättäen neljä suomalaista nimeä.

Scifi-kirjojen listalla ovat enkeliteemaiset Hannu Rajaniemen The Causal Angel ja Johanna Sinisalon The Blood of Angels. Young adults -osastolta löytyy Emmi Itärannan Memory of Water ja novellien joukossa Pasi Ilmari Jääskeläisen Where the Trains Turn. Aika nastaa vai mitä?

Tutustu koko listaan täältä.

https://i2.wp.com/aavetaajuus.fi/wp-content/uploads/2015/02/locusmagazine.jpg?fit=680%2C385https://i2.wp.com/aavetaajuus.fi/wp-content/uploads/2015/02/locusmagazine.jpg?resize=150%2C150Jyrki PitkäKirjatUutiset ulkomailtaEmmi itäranta,Hannu Rajaniemi,Johanna Sinisalo,Pasi Ilmari JääskeläinenArvostettu tieteis- ja fantasiakirjallisuuteen keskittyvä Locus-lehti listaa helmikuun numerossaan vuoden 2014 aikana ilmestyneitä tutustumisen arvoisia kirjoja ja novelleja. Listalta löytyy yllättäen neljä suomalaista nimeä. Scifi-kirjojen listalla ovat enkeliteemaiset Hannu Rajaniemen The Causal Angel ja Johanna Sinisalon The Blood of Angels. Young adults -osastolta löytyy Emmi Itärannan Memory of Water ja novellien...