Aavetaajuus-podcastin pikkujouluyllätyksenä julkaistu bonusjakso sisältää Ilmari Rautapää -seikkailun Joulun ihme. Jakso pysyy linjoilla nyt vain jouluun asti, joten kiireen vilkkaa kuuntelemaan ja miksei myös vinkkaamaan kaverille!

Joulun ihme on yhdeksäs jakso okkulttisen etsivän, Ilmari Rautapään seikkailuista kertovaa äänikirjasarjaa. Aiemmat jaksot voi hankkia kaupastamme tai Elisa kirjasta tai kuunnella Storytelistä.

Joulun ihme on julkaistu aiemmin vuosi sitten tekstimuotoisena Aavetaajuus.fi-sivustolla, mutta koska sitä tuskin kovinkaan moni vaivautui lukemaan, on se nyt mukana podcastissa valmiiksi luettuna! Kätevää, eikö totta? Ei enää turhaa silmien rasitusta! Höristät vain korviasi ja annat ihanan audionektarin valua suoraan tajuntaasi!

Subscribe to

Aavetaajuus

Scifiä! Fantasiaa! Kauhua! Kukin Aavetaajuus-podcastin jakso sisältää vähintään yhden tarkoin valitun novellin sekä vaihtelevasti haastatteluja ja muuta materiaalia. Painotus on luonnollisesti kotimaisissa tekijöissä, muttei klassikoitakaan unohdeta.

Or subscribe with your favorite app by using the address below

https://i2.wp.com/aavetaajuus.fi/wp-content/uploads/2018/11/joulun-ihme-kansi-pieni.jpg?fit=800%2C800https://i2.wp.com/aavetaajuus.fi/wp-content/uploads/2018/11/joulun-ihme-kansi-pieni.jpg?resize=150%2C150Jyrki PitkäAavetaajuus-julkaisutAavetaajuus-podcastPoiminnatAavetaajuus-podcast,H.P. Lovecraft,Ilmari Rautapää,PodcastAavetaajuus-podcastin pikkujouluyllätyksenä julkaistu bonusjakso sisältää Ilmari Rautapää -seikkailun Joulun ihme. Jakso pysyy linjoilla nyt vain jouluun asti, joten kiireen vilkkaa kuuntelemaan ja miksei myös vinkkaamaan kaverille!Joulun ihme on yhdeksäs jakso okkulttisen etsivän, Ilmari Rautapään seikkailuista kertovaa äänikirjasarjaa. Aiemmat jaksot voi hankkia kaupastamme tai Elisa kirjasta tai kuunnella Storytelistä.Joulun ihme on...