Skotlanti vuonna 1743 on vaarallinen paikka kenelle tahansa, saati sitten yksinäiselle naiselle.

Tänään klo 21.00 Yle aloittaa Amerikkalaiskirjailija Diana Gabaldonin suosittuun kirjasarjaan perustuvan, 16-osaisen draamasarjan Outlander – Matkantekijä. Sarja yhdistää historiallisia teemoja, romantiikkaa, seikkailua, aikamatkailua ja mielikuvituksen lentoa.

outlander-yle

Majesteettisten kivipaasien keskellä tapahtuu jotain merkillistä: Claire tempautuu mukaan aikapyörteeseen.

Kun Claire palaa tajuihinsa, hän makaa yhä kivien keskellä, mutta maailma ympärillä näyttää toisenlaiselta. Hiljalleen hänelle valkenee järkyttävä totuus: hän on tempautunut ajassa taaksepäin kahden vuosisadan verran.

Claire alkaa pyrkiä takaisin omaan aikaansa, mutta hän joutuu skotlantilaisten ja valtaa pitävien englantilaisten epäluulon kohteeksi.

Jaksot löytyvät myös Areenasta 14 päivää TV-esityksen jälkeen.
Lue lisää Ylen sivuilta.

https://i2.wp.com/aavetaajuus.fi/wp-content/uploads/2015/04/outlander-yle.jpg?fit=780%2C439&ssl=1https://i2.wp.com/aavetaajuus.fi/wp-content/uploads/2015/04/outlander-yle.jpg?resize=150%2C150&ssl=1JyrkiUutiset kotimaastaaikamatkailu,Diana Gabaldon,Outlander,TV,TV-adaptaatiot,TV-vinkki,YLESkotlanti vuonna 1743 on vaarallinen paikka kenelle tahansa, saati sitten yksinäiselle naiselle. Tänään klo 21.00 Yle aloittaa Amerikkalaiskirjailija Diana Gabaldonin suosittuun kirjasarjaan perustuvan, 16-osaisen draamasarjan Outlander - Matkantekijä. Sarja yhdistää historiallisia teemoja, romantiikkaa, seikkailua, aikamatkailua ja mielikuvituksen lentoa. Majesteettisten kivipaasien keskellä tapahtuu jotain merkillistä: Claire tempautuu mukaan aikapyörteeseen. Kun Claire palaa tajuihinsa,...