Tällä sivulla voit tutustua julkaisuihimme:

Body horroria!

Kehokauhu, body horror, on kauhun alagenreistä groteskeimpia. Se perustuu mielikuvalle, että oma tuttu ruumis ei olisikaan enää oma tai tuttu; että se muuttuisi vieraaksi, vastenmieliseksi, joksikin mitä ei enää itse hallitse. Kehokauhutarinat ovat tarinoita muodonmuutoksista, mutaatioista, oudoista loisista tai taudeista, silpomisesta ja hajoamisesta.

Toimittaneet Artemis Kelosaari ja Shimo Suntila, Aavetaajuus-kirjat 6. ISBN 978-952-6657-50-9, Nidottu, 219 sivua, Kustantaja: Tajunta Media 2017

Hinta 19 €, TILAA TÄSTÄ

Nikolai Gogolin kauhuklassikko uusintapainoksena!

Vii on mestarikirjailija Nikolai Gogolin karmivan hauskaa kansanperinnekauhua, joka vilisee noitia, maahisia ja manalasta kömpineitä peikkoja.

Filosofian opiskelija Homa saa käskyn rukoilla kolme yötä nuoren naisen ruumiin äärellä. Tehtävä osoittautuu paljon odotettua kammottavammaksi.

Tarina on julkaistu vuonna 1914 nimellä Demonien ruhtinatar.

Hinta 8 €, TILAA OMAKSI

Kirjoittanut Nikolai Gogol Aavetaajuus-klassikot 1, ISBN 978-952-6657-48-6, Nidottu, 61 sivua, Kustantaja: Tajunta Media 2017, jälleenmyyjäinfo


Oivas Repäsen seikkailut nyt paperi- ja sähkökirjana!

Äänikirjoina julkaistu Kainoan musta linna on nyt saatavilla myös paperisena sekä e-kirjana.

Luvassa on omintakeinen yhdistelmä miekkaa ja magiaa, itämerensuomalaisia myyttejä, kuumaa seksiä ja mustaa huumoria. Aito intohimoinen seikkailukertomus Ouramoisen kirjoittajalta!

”Kun noitanainen käskee nuolla vittua, homman pelisäännöt on tasan tarkkaan selvillä.”
Shimo Suntila, Routakoto

Hinta 15 €, TILAA OMAKSI

Kirjoittanut Juha Jyrkäs, Aavetaajuus-kirjat 5, ISBN 9789527021743, Nidottu, 118 sivua + karttaliite, Kustantaja: Kuoriaiskirjat 2017


Traaginen satiiri nauttijoiden elämästä

Ala-asteella hän kokeili tyttöjen pyjamabileissä karamellia. Yläasteella hän seurusteli salmiakkidiilerin kanssa. Lukiossa hän pullotti limonaatia katumyyntiin. Ulkoisesti hän oli kuin kaikki muutkin, mutta kulissien takana hän eli kätkettyä kaksoiselämää. Hänestä oli tullut karkkari.

Karkkari on tuntemattomaksi jääneen naisen muistelma, joka kertoo avoimesti ja koskettavasti nautintoaineiden käyttäjien traagisesta elämästä.

Hinta 10 €, TILAA TÄSTÄ

Kirjoittanut Juhana Lumme, Aavetaajuus-kirjat 4, ISBN 9789526657424, Nidottu, 104 sivua, Kustantaja: Tajunta Media 2017, jälleenmyyjäinfo


rillumapunk-webUusi kirjallisuusgenre on syntynyt!

Rillumarei nostattaa mieliin sotienjälkeisen kuplettiperinteen, jonka kärkiniminä muistetaan sellaiset legendat kuin Reino Helismaa ja Esa Pakarinen. Silloin käytiin Rovaniemen markkinoilla ja ajettiin Lentävällä kalakukolla halki Suomen. Mutta mitä tapahtuu, kun rillumareihin sekoitetaan mukaan avaruusraketteja, järvihirviöitä, taikureita, aaveita ja peikkoja? Tuloksena on railakas tuulahdus menneestä, nykypäivän konstailematonta viihdettä, joka ei korkeakulttuurille kumarra. Tuloksena on rillumapunk!

Hinta 21 €, TILAA OMASI TÄSTÄ

Toimittaneet Shimo Suntila ja Juha Jyrkäs, Aavetaajuus-kirjat 3. ISBN 978-952-7021-38-5, Nidottu, 235 sivua, Kustantaja: Kuoriaiskirjat 2015


 

ja han huutaa
Ja hän huutaa
on kirja, joka oli liian raju Applelle!

Splatterpunk on kauhukirjallisuuden räävittömin, kapinallisin ja väkivaltaisin alagenre. Kokoelman tarinoissa ruumiineritteet lentävät, seksuaaliset perversiot nousevat pintaan ja musta huumori kasvattaa tummimmat kukkansa.

Ja hän huutaa on rajuinta, mitä suomalainen kauhukirjallisuus on koskaan nähnyt. Se on nyrkinisku suoraan vasten sovinnaisuuden kasvoja.

Toimittaneet Tuomas Saloranta ja Juha Jyrkäs, Aavetaajuus-kirjat 2. ISBN 978-952-6657-35-6, Nidottu, 224 sivua, saatavana myös e-kirjana,  Kustantaja: Tajunta Media 2014

Hinta 18 €, TILAA TÄSTÄ


vaivaistalo-kansiVaivaistalo, Jukka Niemisen kummituselokuva

Epäonnistunut kirjailija päättää muuttaa uransa suuntaa. Hän lähtee hakemaan tulevan menestyskirjansa ensimmäistä sanaa autioituneeseen vaivaistaloon. Pian oudot unet alkavat piinata häntä ja kertovat tarinaa talon traagisista tapahtumista. Liikkuvatko esineet talossa itsekseen? Kuka kulkee yöllä tyhjillä käytävillä?

Elokuva on kunnianosoitus wanhan ajan hyytäville kartanokummituselokuville.

DVD, pituus 40 min, DVD:llä mukana elokuvat Zombievyöhyke ja Suomalaisten tuho

Hinta 7 €, TILAA TÄSTÄ


kansiSuosittu Murhamystiikkaa – okkulttisia etsivätarinoita esittelee Suomen kiehtovimmat yliluonnolliset rikostarinat

Kirjan sivuilla kohtaamme sokean shamaanin, keinotekoisia kummituksia ja tekoälyn Helvetistä. Pääsemme myös seuraamaan jumalolentojen välienselvittelyä, kadonneiden lasten mysteeriä sekä superaseiden kehittelyä toisen maailman-sodan aikana.

Toimittaneet Tuomas Saloranta ja Jyrki Pitkä, Aavetaajuus-kirjat 1, ISBN 978-952-6657-28-8, Nidottu, 216 sivua, myös e-kirjana, kustantaja Tajunta Media 2014

18 €, TILAA TÄSTÄ


kontiainen_edited-2Aavetaajuus-podcast tarjoaa merkillisiä tarinoita ja mielenkiintoista asiasisältöä – ilmaiseksi!

Säännöllisen epäsäännöllisesti ilmestyvä spekulatiiviseen fiktioon ja populaarikulttuuriin keskittyvä podcast. Jokaiseen lähetykseen sisältyy vähintään yksi kauhu-, tieteis-, tai fantasiatarina. Rentoudu, kuuntele ja nauti!

KUUNTELE TÄSTÄ


Ilmari Rautapää, okkulttinen etsivä on jännitystä tihkuva äänikirjasarja

Ilmari Rautapää on nykypäivän Helsingissä seikkaileva shamanistinen antisankari, jota uhkaavat sekä pimeyden voimat että yhteiskunnallinen vähäosaisuus.

Rautapään seikkailut jatkavat rehtiä jännityslukemistojen perinnettä uudessa kätevässä formaatissa. Parisen euroa kustantavat äänikirjat ovat näppärästi puhelimeen tai vaikka iPodiin ladattavia viihdepaketteja.

Vaihtuvia kirjoittajia, jaksojen pituudet noin 45 min. Saatavana ladattavina mp3-tiedostoina ja CD:llä.

1,90 – 2,50 €, OSTA TÄSTÄ


oivas-1-kansi-800Oivas Repänen vie sinut kalevalaisen miekan ja magian maailmaan

Oivas Repänen on vaeltaja ja seikkailija, jolla on ylivertaiset taistelutaidot. Hän on aina valmis heittäytymään uusiin haasteisiin.

Juha Jyrkäksen kirjoittama äänikirjasarja on tiukinta, verisintä ja seksikkäintä suomalaisesta perinteestä ammentavaa fantasiaviihdettä.

2,50 € OSTA TÄSTÄ


Kaupasta löydät myös muiden kustantajien scifiä, kauhua ja fantasiaa. Tutustu valikoimaan!