Kotimaisen kauhukirjallisuuden kärkinimiin kuuluvan Jussi Katajalan novellikokoelman julkistamistilaisuutta siivittää Kauhun ytimessä -paneelikeskustelu. Paneelissa ovat mukana kauhua ennen kaikkea kirjoittajan näkökulmasta tarkastelleet Jussi Katajala, Samuli Antila, Niko Peltonen, Juha Jyrkäs (joka tuuraa Tuomas Salorantaa) ja Tarja Sipiläinen. Ennen paneelia kirjailija J. S. Meresmaa haastattelee Jussi Katajalaa ja paneelin jälkeen on aikaa yleisökeskustelulle. Nyt siis kaikki kauhusta ja kauhun kirjoittamisesta kiinnostuneet kuuntelemaan huipputekijöiden aivoituksia!

Julkkarit järjestetään perjantaina 17.4. alkaen klo 19 Makkaratalon Rosebud-kirjakaupassa, aivan Helsingin rautatieasemaa vastapäätä.

Itse julkaistava kirja, Korpin silmät kaiken näkevät ja muita yöpuolen tarinoita on kokoelma palkitun novellistin kauhutarinoita. Tarinoissa liikutaan kotoisten maisemien lisäksi maailmankolkissa, joissa jännitys lymyää luolien uumenissa, kujien pimennoissa tai hautojen syvyyksissä. Novelleissa säilötään sieluja purkissa, polaroid-kameran kuvat paljastavat muutakin kuin kesämaiseman ja verenhimoinen viikinki palaa menneisyydestä kylväen ympärilleen tuhoa.

Mestarillinen tarinankertoja osoittaa, että kauhu väijyy meitä kaikkialla – myös paikoissa ja tilanteissa, joissa sitä vähiten odottaa.

korpin_silmat_kaiken_nakevat

Kirjaa voi tilata mm. Aavetaajuuden kaupasta.