Aavetaajuus julkaisee yhteistyössä Kuoriaiskirjojen ja URS:n kanssa heti alkuvuodesta 2014 kaksi kauhukirjallisuuden alagenreihin keskittyvää novellikokoelmaa. Ensimmäinen on okkulttisten etsivätarinoiden antologia Murhamystiikkaa, ja toinen 80-lukulaisesta splatterpunkista vaikutteensa ammentava Ja hän huutaa.

Murhamystiikkaa-antologia kokoaa yhteen 12 yliluonnollista dekkarinovellia. Kokoelman kantavana idea on lomittaa kauhu- ja rikoskirjallisuuden elementtejä. Kirjoittajat ovat kotimasen fantasiakirjallisuuden nousevia tähtiä, mm. Katri Alatalo, Jussi Katajala, Shimo Suntila ja Juha Jyrkäs. Kotimaisten kirjoittajien lisäksi mukana on käännösnovelli William Hope Hodgsonilta, eräältä koko okkulttisen etsivätarinoiden genren liikkeelle sysänneistä kirjoittajista. Kokoelman toimittavat Tuomas Saloranta ja Jyrki Pitkä. Kokoelman julkaisukulut katetaan syksyllä 2013 Mesenaatti.me-palvelussa järjestetyn yhteisörahoituskampanjan tuloilla.

Ja hän huutaa on antologia, jossa ei veren ja muiden ruumiinnesteiden roiskeita säästellä. Yhteensä 17 novellin kokoelma pureutuu kauhukirjallisuuden räävittömimpään alagenreen, splatterpunkkiin. Kokoelman toimittavat Tuomas Saloranta ja Juha Jyrkäs. Kirjoittajat ovat taattua URS-laatua, mukana ovat mm. Juri Nummelin, Jussi Katajala, Jussi K. Niemelä  ja Markus Harju.

Lisätietoja antaa Jyrki Pitkä, info ät aavetaajuus.fi

murhamystiikkaa-kansi