Marraslahden pitäjän tuoreimmat kuulumiset nopeammin kuin kylän juoruämmiä kuuntelemalla ja vain hiukan hitaammin kuin nimismiestä kiduttamalla.

Tällä viikolla aiheitamme ovat mm.
– Räjähtelevät linnut
– Salaperäinen yksisilmäinen seikkailija
– Vilkkuluomen uusi innovaatio hammalääketieteen alalta
– Harvavirvan maamunakas
– Näkki
– Ukkosenjumala Torin vierailu

Podcastin on kirjoittanut ja lukenut Jyrki Pitkä. Jos haluat tukea tekijää, voit tehdä sen ostamalla Ilmari Rautapää -äänikirjan.

Seuraa Marraslahden radiota Facebookissa.

https://i0.wp.com/aavetaajuus.fi/wp-content/uploads/2018/06/rantaloma-1.jpg?fit=700%2C700&ssl=1https://i0.wp.com/aavetaajuus.fi/wp-content/uploads/2018/06/rantaloma-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1JyrkiAavetaajuus-julkaisutMarraslahden radioPodcastitPoiminnatJaakko Vilkkuluomi,kuunnelma,Maamunakas,Marraslahden radio,Mirva Harvavirva,näkki,pilakuva,pillipiipari,Tor,Veli PeräsammioMarraslahden pitäjän tuoreimmat kuulumiset nopeammin kuin kylän juoruämmiä kuuntelemalla ja vain hiukan hitaammin kuin nimismiestä kiduttamalla. Tällä viikolla aiheitamme ovat mm. - Räjähtelevät linnut - Salaperäinen yksisilmäinen seikkailija - Vilkkuluomen uusi innovaatio hammalääketieteen alalta - Harvavirvan maamunakas - Näkki - Ukkosenjumala Torin vierailu Podcastin on kirjoittanut ja lukenut Jyrki Pitkä. Jos haluat tukea tekijää, voit tehdä sen...