Aavetaajuus-kirjojen 2. kokoelma tarjoilee 224 sivua räävittömintä, nerokkainta, urpointa ja verisintä kauhua 90-lukulaisen splatterpunkin hengessä.

Kirja julkaistaan tänään pitkäperjantaina julkkaribileiden kera Helsingin Dark Side Clubilla. Tervetuloa nauttimaan vinksahtaneesta kirjallisesta seurasta sekä Pyhän kuoleman ja Iskulinnun tarjoilemista musiikillisista roiskaisuista. Ovet aukeavat klo 21.

ja hän huutaa

Ja hän huutaa -splatterpunk-antologia – toimittaneet Tuomas Saloranta ja Juha Jyrkäs
Aavetaajuus-kirjat 2 – ISBN 978-952-6657-35-6 – Nidottu, 224 sivua – kannen kuva Sami Haavisto – kustantanut Tajunta Media 2014

Takakansiteksti:

Splatterpunk on kauhukirjallisuuden räävittömin, kapinallisin ja väkivaltaisin alagenre, jonka kukoistusaika oli 80- ja 90-luvuilla. Miltä näyttää splatterpunk 2010-luvulla, kotimaisten kirjoittajien toteuttamana?

Kokoelman tarinoissa ruumiineritteet lentävät, seksuaaliset perversiot nousevat pintaan, musta huumori kasvattaa tummimmat kukkansa ja pinnan alla kytee voimakas viha vallitsevaa yhteiskuntajärjestystä kohtaan.

Mukana menossa on suomalaisen uusrahvaanomaisen spekulatiivisen fiktion tunnetuimpia nimiä, kuten Juri Nummelin, Jussi Katajala, Jussi K. Niemelä ja Markus Harju.

Ja hän huutaa on rajuinta, mitä suomalainen kauhukirjallisuus on koskaan nähnyt. Se on äärimmäinen kokemus täynnä mustaa himoa, vihan vimmaa ja viiltävää kipua. Nyrkinisku suoraan vasten sovinnaisuuden kasvoja.

Kokoelma sisältää tarinat:

Mixu Lauronen: Ja hän huutaa
Tuomas Saloranta: Pornokauppa
Juha Jyrkös: Itellajoonin blues
Dess Terentjeva: Ruho
Jani Kangas: Valaistunut
Markus Harju: Koodinimi Carpaccio
Nina Korento: Montmarten kyyhkyt
Matthew Pallasoja: Amurin varjoissa
Jyrki Pitkä: Kirurgi
Suvi Kauppila: Hopeasormi
Stig-Peter Lund: Hyvä nekrofiilis
Juri Nummelin: Lätterin suvun vaiheista
Irinja Itajara: Kuoriainen viemäriaukossa
Jussi Katajala: Orava osansa ottaa
Shimo Suntila: Jake Cannon vastaan veriviholliset
herrah: Mies junassa
Jussi K. Niemelä: Lebensraum

Kirjaa voi ostaa kaupastamme, parin päivän ajan vielä ennakkotilaushintaan.

Yhteydenotot, jälleenmyyjien tilaukset, arvostelukappaleet ym.: info ät aavetaajuus.fi.