E-kirjapaino?

Tämän blogin tarkoitus on käsitellä digitaalisten kirjojen tekemistä, julkaisemista, myymistä, ostamista ja käyttämistä.

Itse olen jokusen e- ja äänikirjan tehnyt, vaihtelevalla menestyksellä. E-kirjat ovat vielä melko villi ja kesytön alue, jokainen lukijaohjelma tuntuu näyttävän kirjat vähän eri tavalla, ja standardeista huolimatta kirjoja tehdessä säätämään joutuu pirusti. Itse olen pyrkinyt käyttämään ilmaisia tai ainakin halpoja työkaluja, ja ne täydelliset ohjelmat ovat vielä hakusessa. Tarkoitukseni on tässä blogissa käydä läpi kirjantekemisen prosesseja ja samalla itsekin opetella tekemään parempia kirjoja. Ehkä näistä asioista on jotain hyötyä jollekin oma- tai pienkustantajalle.

Blogin toisen fokuksen olisi tarkoitus olla juuri oma- ja pienkustantamisessa. Digitaalisen levityksen on kovasti uhottu mullistavan kustannusalaa. Jotain on selvästi tapahtumassa, ja mielenkiinnolla seuraan sekä maailman että Suomen trendejä.

Tällaisin evästyksin tervetuloa e-kirjojen pariin. Toivottavasti löydät blogista tai blogin kautta mielenkiintoisia asioita ja keskustelua viriää. Jos digitaaliset kirjat eivät ole vielä erityisen tuttuja, vilkaise seuraavia linkkejä:

Aavetaajuuden e-kirjat ja äänikirjat
Elisa Kirja
Ellibs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *